CLICK HERE FOR THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES

Followers

Search This Blog

Friday, October 1, 2010

WELCOME TO MY BLOG... (^_^)


      Alhamdulillah bersyukur ke hadrat Illahi dengan limpah kurnia-Nya dapat juga wat blog ni pada 30 September 2010...Baru arini berkesempatan untuk berceloteh...hehe

      Actually xtaw nak cakap pe...huhu...Tapi kalau dh start story kang xleh nak stop plak...Ermm cmtu ape kata kita mulakan dengan story nape blog ni dinamakan Nana_ke Shop...mesti anda tertanya-tanya kan nape nana guna nama tu...ade kisahnya...

      Kisahnya bermula kira-kira 5 tahun lepas...masa tu nana ditingkatan 5...Guru kelas suka sangat panggil nana dengan panggilan nana....ke , so sejak daripada situ sampai lah sekarang nama tu melekat...hehe
sebab tulah nana guna nama Nana_ke Shop...

      Tak lupa juga jutaan terima kaseh kepada semua yang give support kepada nana...especially my family... Thank you soo much.. LOVE U ALL...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...