CLICK HERE FOR THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES

Followers

Search This Blog

Saturday, December 24, 2011

♥ Headband Crochet ♥

Long time nana tak update blog...mesti ramai ternanti2 post terbaru kan..huhu

i'm so sorry, nana agak busy keje..maklumlah baru start keje dekat maybank.. Haa sape2 nak apply card credit roger lah nana ok..

Baru arini nana berkesempatan nak post headband yang nana buat aritu..
Hope semua enjoy (^_^)


Nana sangat suke tengok cousin nana pakai headband ini...so CUTE!!













Saturday, November 26, 2011

♥ HeadBand Crochet + Shawl = New Style ♥

Morning guys...yesterday nana sempat buat satu bekas hp & 2 headband...
Wanna see it..??

Let's check it out:





Dekat headband tu nana letak butang biar senang nak adjust time nak pakai...dh macam tali pinggang pn ade...hehe
tapi kalau buat panjang lagi dh bole dh nk gayakan sebagai Belt for lady...mesti sangat cute & unique sebab jarang nmpk orang guna..








Inilah model untuk headband nana...
comey kn..suke tengok dia pakai..



Tadaaa...a new style bagi yang pakai shawl..
Siapa kata pakai shawl xbole pakai headband..
Cute juga bila digunakan bersama shawl..
So ape lagi kawan2, mari kita mencubanya (^_^)



Friday, November 25, 2011

♥ My New Hp Bag ♥ Bekas Hp Kait ♥

Morning everybody...I'm so happy today bcoz after 3 days i success to knit my new hp bag.... 

Although it's not so pretty, but i think it's not to bad for my first trial to knit this bag..hehe

This the picture:


so guys what do you think about it ? 
ok or not ?


I'm also like to share my old hp bag...
now i use it to put my camera (^_^)


This one someone give it to me...
if u like to know that person u can go to this blog Inaz Crochet
It's cute rite...i'm really like this bag <3


This other picture i take...Enjoy:





That for today...i will post my other art later..
Thanks for viewing (^_^)



Wednesday, October 5, 2011

Belian brooch kait pada harga BORONG!!!!!!

Assalamualaikum...hai kawan-kawan.. ape kabo arini? hopefully semua sihat dan ceria selalu..
Ok now nana dah terima tempahan untuk borong...
so siapa2 nak borong sila massage nana ok 
untuk dapatkan katalog dan sebut harga..TQ


nanake09@gmail.com

New design Model A will replace old Model A

Old design Model A











Untuk borong boleh campur design.. 



Friday, September 30, 2011

Welcome Back Nana and Crochet (^_^)

Assalamualaikum... hai kawan2 ape kabo? lama nana xupdated blog ni..huhu
Sebelum ni nana busy sikit dan nana xberape sihat...Hampir seminggu terlantar je atas katil..huhu
Syukur now nana dah sihat dan dapat mengait semula..
Rindu pada nana tak ?? hehe

Sepanjang minggu ini nana busy siapkan tempahan brooch...
Ada beberapa design baru...satu tu nana dapat ilham time baru bangun tido nak taw design yang mana??

Tadaaa ni lah design tu:


Agak mencabar juga nak buat design ni..Syukur adik tolong.. hehe

dan yang dibawah ini antara design yang lain2nya:


Ni design special brooch yang biasa di lihat di blog nana...yang luar biasa punye xsempat nak buat..huhu




Ini lah design yang mencabar nana xsempat nak buat tu...ni nana ade satu je.. Tapi sayang broochnya dah hilang (T_T)




Ni new design nana buat..bole pelbagaikan warna dia tapi agak ssh nak mengaitnya, so nana decide untuk kait satu warna je xcampur lain2 warna




Haa yang ini pun kawan2 biasa tengok kan dekat blog nana, brooch ni famous dikalangan student sekolah menengah dan sekolah rendah..Nana banyak dapat tempahan daripada mereka (^_^)





Haa yang ni nak kata new xdelah new sangat cuma bole kata dh berevolusi sikit berbanding yang dulu, nampak macam sama tapi lain sikit...hehe




old design model A
Inilah new design brooch yang nana nak try ketengahkan..
cute kan..??

New design Model A will replace old Model A

Brooch ini pula terhasil atas request daripada customer nana di Terengganu..
Hope u all enjoy and happy..



Dan yang terakhir.....Jeng....Jeng...
Nana telah buat suprise untuk someone
Nana xpernah kait topi untuk baby gurl, ni 1st time nana buat, Nana hope adik tu suke lah..





Friday, July 29, 2011

Butterfly Crochet

Hye guys...nana just nak share something...Arini nana belajar kait butterfly (^_^).. 

Dan ini hasilnya TADAAA







Size = 12 cm






Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...