CLICK HERE FOR THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES

Followers

Search This Blog

Tuesday, June 28, 2011

Discount harga Bear & Heart Crochet!!

Hai guys... Finally nana dah dapat result daripada survey harga yang nana buat...tapi xsampai hati pula nana nak follow harga tu...sebab bagi student maybe agak mahal lah...nana pn penah jadi student so nana paham...So nana buat keputusan biar lah semua tak rasa terbeban dengan harga baru ni...Yang penting nana enjoy mengait dan kawan2 pn happy... (^_^)


UNTUK HEART CROCHET BOLEH LAH KE LINK INI

Ni sample picture, more picture please click link yang diberi.. 


UNTUK BEAR KAIT BOLEH KE LINK INI

Ni sample picture, more picture please click link yang diberi..




Monday, June 20, 2011

Let's check it out my new project ~ Amigurumi bear

 Semalam nana try kait bear...Ni dia hasilnya...Enjoy


First kita kait kepala dia then kait telinga n cantumkan ia


Then kita kait pula badan dia


Then kita kait tangan n kaki dia seperti gambar di bawah


Finally siap dicantum ohyeah... (^_^)



 Kawan2 rase lah berapa harga yang suitable nana patut letak untuk patung bear ni...nak buat satu ni pn berjam2 juga...huhu

ni design baru nana buat:





 
Finally nana dah decide harga untuk BEAR!!!
Green = RM 9.90 (Size 5 inci)
Brown = RM 14.90 (Size 6 1/2 inci)



Sunday, June 5, 2011

Love ~ Heart Crochet

Today nana belajar buat tulisan pula dekat love tu..
Check it out guys..

Sebarang tempahan dibuka sekarang...!!!!

1pcs = RM 4.00 (yang tiada tulisan)
1pcs = RM 4.50 (yang ada tulisan huruf sebelah bahagian sahaja)
1pcs = RM 5.00 (yang ada tulisan huruf depan & belakang)



maximum huruf setiap side adalah 3 huruf..



Semua gambar dibawah hanyalah sample








Sebarang tempahan boleh email ke nanake09@gmail.com
atau boleh SMS ke no nana.



Saturday, June 4, 2011

Experiment My Heart

Akhirnya nana berjaya juga kait heart...yeppy.. I'm so happy today..
Ni dia nana sertakan cubaan pertama nana sampai nana berjaya..ENJOY!!!


LOVE

Cubaan Pertama

Cubaan kali ke 3

Cubaan kali ke 5...Yeah jadi juga akhirnya


untuk tempahan nana akan buka tidak lama lagi


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...