CLICK HERE FOR THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES

Followers

Search This Blog

Tuesday, June 28, 2011

Discount harga Bear & Heart Crochet!!

Hai guys... Finally nana dah dapat result daripada survey harga yang nana buat...tapi xsampai hati pula nana nak follow harga tu...sebab bagi student maybe agak mahal lah...nana pn penah jadi student so nana paham...So nana buat keputusan biar lah semua tak rasa terbeban dengan harga baru ni...Yang penting nana enjoy mengait dan kawan2 pn happy... (^_^)


UNTUK HEART CROCHET BOLEH LAH KE LINK INI

Ni sample picture, more picture please click link yang diberi.. 


UNTUK BEAR KAIT BOLEH KE LINK INI

Ni sample picture, more picture please click link yang diberi..




0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...