CLICK HERE FOR THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES

Followers

Search This Blog

Friday, September 30, 2011

Welcome Back Nana and Crochet (^_^)

Assalamualaikum... hai kawan2 ape kabo? lama nana xupdated blog ni..huhu
Sebelum ni nana busy sikit dan nana xberape sihat...Hampir seminggu terlantar je atas katil..huhu
Syukur now nana dah sihat dan dapat mengait semula..
Rindu pada nana tak ?? hehe

Sepanjang minggu ini nana busy siapkan tempahan brooch...
Ada beberapa design baru...satu tu nana dapat ilham time baru bangun tido nak taw design yang mana??

Tadaaa ni lah design tu:


Agak mencabar juga nak buat design ni..Syukur adik tolong.. hehe

dan yang dibawah ini antara design yang lain2nya:


Ni design special brooch yang biasa di lihat di blog nana...yang luar biasa punye xsempat nak buat..huhu




Ini lah design yang mencabar nana xsempat nak buat tu...ni nana ade satu je.. Tapi sayang broochnya dah hilang (T_T)




Ni new design nana buat..bole pelbagaikan warna dia tapi agak ssh nak mengaitnya, so nana decide untuk kait satu warna je xcampur lain2 warna




Haa yang ini pun kawan2 biasa tengok kan dekat blog nana, brooch ni famous dikalangan student sekolah menengah dan sekolah rendah..Nana banyak dapat tempahan daripada mereka (^_^)





Haa yang ni nak kata new xdelah new sangat cuma bole kata dh berevolusi sikit berbanding yang dulu, nampak macam sama tapi lain sikit...hehe




old design model A
Inilah new design brooch yang nana nak try ketengahkan..
cute kan..??

New design Model A will replace old Model A

Brooch ini pula terhasil atas request daripada customer nana di Terengganu..
Hope u all enjoy and happy..



Dan yang terakhir.....Jeng....Jeng...
Nana telah buat suprise untuk someone
Nana xpernah kait topi untuk baby gurl, ni 1st time nana buat, Nana hope adik tu suke lah..





0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...