CLICK HERE FOR THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES

Followers

Search This Blog

Sunday, October 14, 2012

WeLCome Back NaNa!!!

Assalamualaikum dan selamat pagi kawan2... Hampir 3 bulan xupdate blog ni... huhu

Sebelum ni busy dengan persiapan perkahwinan abang..Alhamdulillah majlis berjalan dengan lancar..Ermm..Sebenarnya now nana tengah buat new design BROOCH KAIT + SULAMAN, honestly agak mencabar juga nak buat...


So after this, design2 lama Nana dah xbuat.. Now nak fokus 2 design sahaja...hehe

Maaf juga bagi yang berminat untuk buat dropship & consignment, buat masa sekarang Nana stop dulu until new design siap..Harap bersabar ok..TQ (^_^)


Terima kasih juga kepada kawan2 yang support blog nana ni..InsyaAllah nana akan update projek terbaru secepat mungkin..

Tuesday, June 26, 2012

AmiGuRumi Kitty (^_^)

Hai guys, Long time nana x update blog..huhu
Okay today nana nak share Project yang nana dah selesaikan...
Sempena Hari Jadi Nana pada hari ini, nana nak share picture hello kitty yang nana buat... Maybe xbpe nak cantik, BUT i try my best to do it... Chaiyok Nana (^_^)

Hope all my friends Enjoy.. Ok ini picturenya:






Okay jumpa lagi dalam entry seterusnya...Daa~

Sunday, May 6, 2012

Amigurumi Snail

Morning guys.. Finally today dapat juga upload picture amigurumi snail yang nana buat...huhu

Before this, one of my customer request blue colour snail if you guys follow nana punya post lah..and now dia request design lain pula.

ok ni picturenya:

Nana just tengok picture as sample then i try knit it.
inilah hasilnya..nana modified sendiri, nak ikut 100% sample tu xjadi, so kita tengok sample & create new design...That's more better rite ? (^_^)


Di bawah ini pula request from my friend ---> noyu
cute kan snail ni macam tuannya yang request (^_^)
nana buat pelbagai design supaya dia bole pilih, xsure lah mana satu yang akan dia pilih..hehe

Ini picturenya..ENJOY : 











Sunday, March 25, 2012

MY NEW PROJECT ~ Driving Fingerless Gloves

Holla, How are you guys..? Long time nana xupdate blog ni..
Ok now nana tengah busy nk prepare surprise gift for birthday party cousin nana..

At the same time nana tengah siapkan fingerless gloves khas untuk kegunaan ketika memandu.. Dah lama nana nak buat tapi xsempat je, tapi bila kerap memandu ni, warna kulit pn dah jadi lain, so kena lah buat juga bagi melindungi kulit tangan daripada terus bertukar warna...hehe

Ini picturenya :


Monday, January 23, 2012

~ New project for 2012 ~

Assalamualaikum... Hye ape kabo kawan2..
Lama juga nana xupdated blog ni...huhu
Before ni nana keje & jarang dapat online, so malam ni nana nak updated project yang nana telah buat untuk minggu ini..

Owh ea, sebelum tu nana nak share something... Sama ada anda sedar atau tidak harga benang kait sekarang sangat lah mahal... dulu satu buku tu boleh dapat dalam RM1.10/pcs je, tapi sekarang dah naik sampai RM2.50 - 2.70/pcs.. Nana nak beli benang pun kena pikir banyak kali...so sekarang nana limitkan tempahan crochet.. If kawan2 taw ade tempat yang jual benang kait murah2, roger lah nana ea, really appreciate it <3 


3 hari ni nana berusaha siapkan tempahan daripada sorang rakan, dia tempah amigurumi siput...ni 1st time nana try buat..
Agak mencabar juga nak buatnya,huhu..
Finally nana dapat siapkan juga, inilah hasilnya:


Ni picture yang kwn nana bagi...




Haa nilah hasil yang dapat nana buat...xtaw lah dia puas ati atau tak.. nana dah cuba buat yang terbaik


Cubaan Kedua






Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...