CLICK HERE FOR THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES

Followers

Search This Blog

Monday, January 23, 2012

~ New project for 2012 ~

Assalamualaikum... Hye ape kabo kawan2..
Lama juga nana xupdated blog ni...huhu
Before ni nana keje & jarang dapat online, so malam ni nana nak updated project yang nana telah buat untuk minggu ini..

Owh ea, sebelum tu nana nak share something... Sama ada anda sedar atau tidak harga benang kait sekarang sangat lah mahal... dulu satu buku tu boleh dapat dalam RM1.10/pcs je, tapi sekarang dah naik sampai RM2.50 - 2.70/pcs.. Nana nak beli benang pun kena pikir banyak kali...so sekarang nana limitkan tempahan crochet.. If kawan2 taw ade tempat yang jual benang kait murah2, roger lah nana ea, really appreciate it <3 


3 hari ni nana berusaha siapkan tempahan daripada sorang rakan, dia tempah amigurumi siput...ni 1st time nana try buat..
Agak mencabar juga nak buatnya,huhu..
Finally nana dapat siapkan juga, inilah hasilnya:


Ni picture yang kwn nana bagi...




Haa nilah hasil yang dapat nana buat...xtaw lah dia puas ati atau tak.. nana dah cuba buat yang terbaik


Cubaan Kedua






Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...